Service op locatie
Service op locatie
Wij komen langs op een moment dat voor u uitkomt. Dit ook buiten de kantooruren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem vrijblijvend contact met ons op.
Computer APK
Computer APK
Keuring van uw computer of laptop, hierbij worden vele essentiële punten gecheckt en waar nodig verholpen. Tevens wordt uw computer opgeschoond en gecheckt op virussen. Hierbij stellen wij een diagnose en adviseren u wat de beste optie is.
Computer opschonen
Computer opschonen
Is een herinstallatie niet nodig maar is uw computer wel traag, dan kan een opschoon beurt voor uw computer of laptop veel problemen wegnemen. Tevens wordt uw computer of laptop fysiek schoon gemaakt. Hierbij stellen wij een diagnose en adviseren u wat de beste optie is.
Herinstallatie
Herinstallatie
Is uw computer of laptop niet zo snel meer als vroeger, dan is een herinstallatie misschien iets voor u. Met een herinstallatie zorgt u ervoor dat de computer of laptop weer als nieuw functioneert. Hierbij stellen wij een diagnose en adviseren u wat de beste optie is.
Back-up
Back-up
Met een back-up haalt u veel zorgen weg. Geen foto’s of bestanden meer kwijtraken door een virus of doordat uw computer crasht? Informeer naar een oplossing die bij uw situatie past.
Website
Website
Op zoek naar een website die past bij uw wensen en budget, informeer naar de mogelijkheden die bij uw situatie past.
WIFI
WIFI
We kunnen niet meer zonder het is daarom van belang dat er overal bereik en dekking is. Hoek ICT denkt mee en biedt een passende oplossing voor elke situatie.
Overige diensten
Overige diensten
Staat het door u gewenste onderwerp er niet tussen of heeft u als voorbeeld een probleem met uw draadloze wifi netwerk, neem contact met ons op.