Tarieven

Alle genoemde prijzen op deze site zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Service op locatie

Voor service bij u op locatie wordt het onderstaande tarief gerekend met een minimale af te nemen tijd van 30 minuten. Na 30 minuten bereken we de prijs per kwartier plus de al afgenomen 30 minuten. Voor voorrijkosten zie het onderstaande kopje voorrijkosten.

 

Prijs per 60 minuten: € 30,-

Computer APK

Keuring van uw computer of laptop, hierbij worden vele essentiële punten gecheckt en waar nodig verholpen. Tevens word uw computer opgeschoond en gecheckt op virussen. Hierbij wordt de computer of laptop bij u opgehaald en z.s.m. terug gebracht.

 

Prijs: € 49,-

Computer opschonen

Is een herinstallatie niet nodig maar is uw computer wel traag, dan kan een opschoon beurt voor uw computer of laptop veel problemen wegnemen. Hierbij wordt uw computer of laptop ook fysiek schoongemaakt. De computer of laptop bij u opgehaald en z.s.m. terug gebracht.

 

Prijs: € 39,-


Herinstallatie

Met een herinstallatie zorgt u ervoor dat uw computer of laptop weer als nieuw functioneert. Hierbij dient u voor reeds geïnstalleerde en betaalde software de licentie codes mee te leveren. Hierbij wordt de computer of laptop bij u opgehaald en z.s.m. terug gebracht.

 

Exclusief back-up van uw bestanden en programma's.

Prijs: € 59,-

 

Inclusief back-up van uw bestanden en programma's.

Prijs: € 84,-

Back-up

Met een back-up haalt u veel zorgen weg. Geen foto's of bestanden meer kwijtraken door virus of doordat uw computer crasht? Informeer naar een oplossing die bij uw situatie past. Hierbij bespreken we de optie die het best bij uw situatie past en stellen wij een offerte op die past bij uw wensen.

Website

Op zoek naar een website die past bij uw wensen, informeer naar de mogelijkheden die bij uw situatie past. Hierbij bespreken we de optie die het best bij uw situatie past en stellen wij een offerte op die past bij uw wensen.


Overige activiteiten

Voor overige diensten word het onderstaande tarief gerekend met een minimale af te nemen tijd van 30 minuten. Na 30 minuten bereken we de prijs per kwartier plus de 30 minuten. Voor voorrijkosten zie het kopje voorrijkosten.

 

Prijs per 60 minuten: € 30,-

Voorrijkosten

Binnen het groene gebied:

€ 4,-

 

Buiten het groene gebied:

€ 9,-

 

*Dit tot een maximale afstand van 25 km vanaf het centrum van Nunspeet. Let op voorrijkosten zijn excl. BTW